OUDERWETS BETAALBARE RECLAME, HOE WERKT DAT?

Bundelmedia is een fullservice reclamebureau. Dat belooft dat wij diverse disciplines in huis hebben: grafisch ontwerp, website en webshop ontwikkeling, (online) marketing en cloud- & ICT-diensten. Allemaal onder één dak. Tegen top kwaliteit, voor de scherpste prijzen en onder persoonlijke begeleiding.

Bundelmedia is gestart in januari 2012. Voor die tijd waren we actief als intern reclamebureau van BenN groep. De tijdens die periode opgedane kennis en kunde bleek voor vele andere opdrachtgevers ook aantrekkelijk. Daardoor is besloten om in januari 2012 zelfstandig te worden, inmiddels zijn we in de IJmond nog elk jaar gegroeid qua omzet en mogen we mooie opdrachten maken voor een breed palet aan opdrachtgevers.

We vinden van onszelf dat wij de frisse wind in reclame-land zijn. Dure bureaus met ellenlange, intransparante ‘ontwikkeltrajecten’…. Nah. Niet bij ons: we leveren ouderwetse kwaliteit tegen een scherpe prijs. En dat alles zonder de poespas van de dure jongens. Helder en vooraf weten waar je aan toe bent. Door die werkwijze kunnen we efficiënt werken en slaapt u lekker.

Ons team

Wat ons bezig houdt

Als fullservice reclamebureau delen we graag wat ons bezig houdt met onze opdrachtgevers. Ter inspiratie. Om kennisuitwisseling tussen ons en de wereld om ons heen te vergroten.Wij geloven in transparatie. Daarom laten wij weten wat ons dagelijks bezig houdt, wellicht zet het onze klanten aan het denken of roept het een onbekende behoefte op. De ontwikkelingen gaan snel. De technologie staat niet stil. Wij houden de trein bij en inspireren onze klanten.

lees meer..