Het team

niels-bundelmedia

Niels Bodewes

Het leuke van werken bij Bundelmedia is dat het in een ondernemende setting is, de hele dag is het hier een komen en gaan van ondernemers jong en oud. Hier leer ik erg veel van en pas dit uiteraard toe richting onze klanten, want weten wat voor ondernemers belangrijk is, is essentieel voor de tevredenheid.

Daarnaast vullen mijn collega’s en ik elkaar erg goed aan en mogen we graag samen “boksen” op creatieve uitdagingen, ieder met z’n eigen sterke en minder sterke punten!  Ook is de sfeer onderling erg gezellig en zijn we ook heel amicaal met en naar onze klanten, maar wel uiterst zakelijk natuurlijk!

Neem dan gerust contact met mij op

Wilt u eens met mij van gedachte wisselen?

elisa-bundelmedia

Elisa Kuijkhoven

Als je niet iets doet wat je leuk vindt, word je er nooit goed in. Bij Bundelmedia heb ik gevonden wat ik zoek in een baan en in een bedrijf. Creativiteit en klantvriendelijkheid zijn bij Bundelmedia de belangrijkste kenmerken.

Van het ontwerpen van een logo tot het uitdenken van een online campagne, door de variatie in opdrachten blijven wij ons ontwikkelen. Klant- en resultaatgericht, doen wat we beloven. Blijkbaar niet altijd vanzelfsprekend, want onze klanten laten ons weten dat we ons daarin onderscheiden. Langetermijnrelaties met onze klanten aangaan vinden wij dan ook enorm belangrijk.

Neem dan gerust contact met mij op

Wilt u eens met mij van gedachte wisselen?

elisa-bundelmedia

Nienke Welp

Elke dag mijn creativiteit toe passen in leuke opdrachten, is voor mij het leukste aspect van mijn werk bij Bundelmedia. Doordat de scope van de opdrachten divers en breed is, kan ik mijzelf op meerdere vlakken blijven ontwikkelen. Van het ontwerpen van een advertentie, fotograferen van producten voor een webshop tot het uitwerken van een interieuradvies voor een horecazaak. De diversiteit in klantprojecten zorgt dagelijks voor nieuwe uitdagingen en maakt geen dag hetzelfde.

Daarnaast ontwikkel ik algemene projectmanagement en communicatie vaardigheden door contact met klanten. Bezig zijn met en voor klanten is geweldig en geeft veel energie. Samen met mijn collega’s mooie dingen maken voor tevreden klanten, terwijl de dagen voor bij schieten!

Neem dan gerust contact met mij op

Wilt u eens met mij van gedachte wisselen?

elisa-bundelmedia

Robert Schagen

Als zelfstandig ondernemer heb ik afgelopen 12 jaar de nodige kennis en expertise op het gebied van ICT opgebouwd. Deze ondernemerservaring vormt een ideale aanvulling op de dienstverlening van een fullservice reclamebureau Bundelmedia. Werkzaam in het team van Bundelmedia als ICT specialist focus ik me op de ontwikkeling van Cloud & ICT diensten voor onze klanten. Waar ik enorm trots op ben is dat we mijn relaties vanaf het eerste uur na nog immers tot onze klanten mogen rekenen. Wij zijn aanspreekpunt voor alle IT vraagstukken van onze klanten, waarbij we hen over de volle breedte kunnen ondersteunen.

Samen met mijn collega’s bij Bundelmedia werken we met veel plezier aan pragmatische en werkbare oplossingen. Waarbij de cultuur mij enorm aanspreek: ondernemend, energiek en klantgericht. Wij helpen onze klanten vooruit, zodat die zich geen zorgen hoeven te maken over de techniek.

Neem dan gerust contact met mij op

Wilt u eens met mij van gedachte wisselen?