WAT WE DOEN

diensten-icon-bundelmedia-beverwijk-reclamebureau

Grafisch ontwerp

Wij bedenken en realiseren creatieve ontwerpen en bouwen aan merken. Een goed ontwerp begint met een nog beter concept.

Bundelmedia ondersteunt u van begin tot eind. Bij Bundelmedia bedenken we samen met onze opdrachtgevers een passend concept, dat uitgewerkt wordt tot een creatief en origineel ontwerp. We bouwen aan uw merk door een herkenbare uitstraling consequent te hanteren in al uw online- en offline- uitingen. Van huisstijl, drukwerk, website tot de belettering van het complete wagenpark. Eén gezicht, één lijn. En dat alles in top kwaliteit tegen scherpe prijzen en onder persoonlijke begeleiding.

web-diensten-icon-bundelmedia-beverwijk-reclamebureau

Websites en Webshops

Wij bedenken, ontwikkelen en beheren websites en webshops die strategisch solide zijn. Die bovendien het beoogde doel en effect ook na oplevering blijven behalen.

We zorgen ervoor dat uw website of webshop effect heeft door een combinatie van een strak ontwerp, slimme (online) marketing samen met stabiele en veilige technologie. We geloven in het proces van ontwikkeling van websites en webshops, het actieve beheer ervan en continue verbetering op basis van gebruikersinzichten en (technologische) ontwikkelingen. Een website of webshop staat nooit stil. Opdrachtgevers profiteren ook ná livegang profiteren onze van onze kennis en kunde, waarbij onze beheerpakketten de beste support voor opdrachtgevers verzekeren.

marketing-diensten-icon-bundelmedia-beverwijk-reclamebureau

(Online) Marketing

Blijvend succesvolle websites en webshops. Behaal maximaal (online) rendement door integratie met effectieve online en offline marketingcampagnes.

Online marketing is een onmisbaar onderdeel voor aanhoudend succes. Combineer dit met (online) campagnes die zich richten op doeltreffendheid: meer bezoekers, meer klanten, meer omzet. Met onze campagnes zetten wij uw bedrijf op creatieve wijze op de online en offline kaart. Concept en strategie brengen we samen met onze opdrachtgevers tot leven. De kern van een campagnestrategie bestaat uit het antwoord hoe uw doelstellingen worden behaald. En deze vervolgens continu te meten, te analyseren, te leren en te verbeteren. De combinatie tussen goede creatie, slimme inzet en continue optimalisatie zorgt onder aan de streep voor concreet resultaat.

Cloud-en-ICT-Bundelmedia

Cloud en ICT

Websites en webshops altijd bereikbaar door betrouwbare hosting en technisch beheer. Aanvullend beheren wij uw ICT-systemen en netwerk, met de inzet van slimme cloudoplossingen.

Websites en webshops die we voor onze klanten ontwikkelen hosten we zelf. Het grote voordeel is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van de sites doordat we betrouwbare, flexibele hosting in combinatie met technisch beheer leveren.

Aanvullend beheren we ICT-systemen en netwerken. Een steeds groter wordende uitdaging door de snelle ontwikkelingen en zich steeds verder ontwikkelende wensen van eindgebruikers. Softwareproducenten brengen steeds regelmatiger kleinere en grotere updates uit, andere bieden hun producten (uitsluitend) aan via het internet. Wanneer u de garantie wilt dat uw systemen gezond blijven is het uitbesteden van uw ICT-beheer de oplossing. Bij u op locatie of buiten de deur vanuit Beverwijk.

Het hebben van hardware in eigen beheer of eigendom is met de inzet van clouddiensten niet meer nodig. Onze cloudoplossingen leveren schaalbaarheid, kostenbesparingen en bieden de laatste vernieuwingen. Hybride oplossingen zijn mogelijk waarin bestaande ICT infrastructuur is geïntegreerd met cloudoplossingen.

lees meer..