Cloud en ICT

Bundelmedia-diensten-Beheer-Onderhoud-150x100

Hosting en technisch beheer

Websites en webshops die we voor onze klanten ontwikkelen hosten we zelf. Het grote voordeel is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van de sites doordat we betrouwbare, flexibele hosting in combinatie met technisch beheer leveren.

Meer informatie…

 

De veiligheid van onze websites en webshops is gewaarborgd in het grootste datacenter van Nederland. De servers zorgen ervoor dat je site of shop snel wordt weergegeven. Ook maken we periodiek een volledige back-up. Onze systemen bewaken de infrastructuur van uw website of webshop door deze 24×7 te monitoren. Onze technische beheerpakketten zijn noodzakelijk voor het realiseren en technisch beheren van uw website of webshop. En bevatten afhankelijk van het noodzakelijke beheerpakket, minimaal o.a.:

  • Uw (licentievrije) software altijd up to date en voorzien van de laatste (stabiele) versies
  • Periodieke back-ups
  • Snelle hosting op exclusieve servers, inclusief registratie van uw domeinnamen
  • Technisch beheer en onderhoud 24/7

 

[/vc_column]

Bundelmedia-diensten-Beheer-Onderhoud-150x100-hosting

ICT-beheer

We beheren ICT-systemen en netwerken. Een steeds groter wordende uitdaging door de snelle ontwikkelingen en zich steeds verder ontwikkelende wensen van eindgebruikers. Softwareproducenten brengen steeds regelmatiger kleinere en grotere updates uit, andere bieden hun producten (uitsluitend) aan via het internet. Wanneer u de garantie wilt dat uw systemen gezond blijven is het uitbesteden van uw ICT-beheer de oplossing. Bij u op locatie of buiten de deur vanuit Beverwijk.

Meer informatie…

 

Om als organisatie het verschil te blijven maken is ondersteuning van de ICT-omgeving cruciaal. Kwaliteit, gemak en duidelijkheid bieden we met onze standaard ICT-beheer pakketten. Maar we kunnen ook een pakket op maat samenstellen. Zo kunnen uw medewerkers altijd ongestoord doorwerken.

Bundelmedia-diensten-Cloud-en-ICT--Office-365

Beheer en onderhoud

Het hebben van hardware in eigen beheer of eigendom is met de inzet van clouddiensten niet meer nodig. Onze cloudoplossingen leveren schaalbaarheid, kostenbesparingen en bieden de laatste vernieuwingen. Hybride oplossingen zijn mogelijk waarin bestaande ICT infrastructuur is geïntegreerd met cloudoplossingen.

Meer informatie…

Cloudoplossingen zijn online diensten die overal en altijd toegankelijk zijn en het zakelijk gebruik van grote harde schijven en servers overbodig maken. Onze cloudoplossingen:

  • Office 365
  • Microsoft Azure
  • Zakelijke hosted VoIP oplossingen