Grafisch ontwerp

Bundelmedia-diensten-Logo-Huisstijl

Logo en huisstijl

Een logo en huisstijl laat niet alleen de functie en het karakter van uw identiteit zien, maar draagt tevens bij tot een betrouwbare en herkenbare uitstraling bij uw doelgroep(en). Een consequent doorgevoerde huisstijl garandeert een uniforme presentatie van uw identiteit in al uw uitingen: zowel online en offline. Het draagt bij aan de herkenbaarheid, de bekendheid, het imago en het zelfbewustzijn van uw organisatie of product.

Meer informatie..

Bundelmedia kan uw identiteit vertalen in een passend huisstijl-advies. Zodat u ook kunt laten zien wie u nu werkelijk bent en waar u voor staat. Een goede huistijl kan een eigen unieke aanwezigheid en positionering bewerkstelligen die belangrijke functies vervult: creëren van onderscheidend vermogen, aandacht en herkenning en het communiceren van uw boodschap.

CONTACT

Bundelmedia-diensten-DTP-Drukwerk

DTP en drukwerk

Bundelmedia verzorgt uw drukwerk en alle voorbereidende handelingen die daarvoor nodig zijn. Oftewel desktoppublishing (DTP), het bewerken en opmaken van documenten voor drukwerk. Grote zorg wordt besteed aan het controleren en drukklaar maken van uw bestanden, zodat deze direct klaar zijn voor productie.

Meer informatie..

Naast dat we uw drukwerk in uw huisstijl voor u ontwerpen met een passende communicatiestrategie, staan we ook voor u klaar voor het opmaken van flyers, huisstijlen, brochures etc. Bij elke uitting is het van belang dat uw logo, kleur en vorm steeds hetzeflde is. Uw huisstijl zorgt tenslotte voor herkenbaarheid bij uw doelgroep. Zodra verschillende stijlen worden gebruikt ontkracht dit uw identiteit. Wij zorgen voor bewaking van uw huisstijl.

CONTACT

Bundelmedia-diensten-Sign-Belettering

Sign en belettering

We zorgen voor uw gehele uitstraling naar de buitenwereld. Dat kan divers zijn, van bedrukking van uw bedrijfskleding tot en met het interieur van uw bedrijfskantine. We verzorgen o.a. reclame-uitingen zoals vlaggen, bedrijfskleding, koffiemokken, spandoeken en bijvoorbeeld de belettering van uw wagenpark. Alles conform uw huisstijl, zodat alles uniform qua uitstraling blijft.

Meer informatie..

Mocht uw website niet meer passen bij uw drukwerk of uw drukwerk niet meer bij uw wagenpark: wij brengen het voor u in evenwicht. Als full-service reclamebureau staan wij onze klanten overal in bij. U kunt precies datgene uit handen geven wat u niet zelf wilt doen. Een groot voordeel van het onderbrengen van uw sign en belettering bij Bundelmedia is dat wij de branche door en door kennen. De mogelijkheden, onmogelijkheden en de aandachtspunten tegen een zo scherp mogelijk tarief.

CONTACT