(Online) marketing

Bundelmedia-diensten-Concept-Campagne

Concept en campagne

Breng uzelf onder de aandacht met een campagne op maat. Een goede campagne begint met een ijzersterk concept en heeft (online) effect. Of het nu gaat om een themaweek die voor meer conversie bij een horecabedrijf moet zorgen of een bedrijfsfusie op ludieke wijze onder de aandacht brengen.

Bovendien hebben wij een mooi aanbod aan buitenreclame waarmee u regionaal wereldberoemd zal worden!

Meer informatie..

Wat begint met een brainstormsessie eindigt in een complete campagne waarvan wij ieder traject in handen nemen. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit waarborgen en heeft u altijd de scherpste prijs zoals u van ons gewend bent. Zelf al een goed idee maar geen idee hoe nu verder? Ook hierin kunnen wij u natuurlijk begeleiden.

Of wilt u na het door ons bedachte concept zelf de handen uit de mouwen steken en de campagne in gang zetten? Kan ook. Simpel. Bundelmedia.

CONTACT

Bundelmedia-diensten-Social-Media

Social media

Social Media, men wordt er dagelijks mee gebombardeerd. De vraag die veel ondernemers zichzelf stellen is: “Hoe moet ik Social Media inzetten voor mijn onderneming?”. De eerste vraag moecht echter zijn “Waarom moet mijn onderneming Social Media inzetten?”, veel ondernemers vinden het lastig om deze vraag te beantwoorden. Uiteraard helpen wij hier graag bij.

Meer informatie..

Bundelmedia springt hier graag op in voor een passend advies. Dit advies kan ook heel eerlijk zijn, zo kan het voorkomen dat wij aangeven af te zien van (bepaalde soorten) Social Media omdat het simpelweg niet een toegevoegde waarde kan zijn voor een onderneming.

Zodra de vraag “waarom?” is beantwoord is de volgende stap het implementeren van Social Media en nemen wij ondernemers bij de hand om de voor hen aantrekkelijke Social Media  zo succesvol mogelijk in te gaan zetten.

CONTACT

Bundelmedia-diensten-Zoekmachine-Optimalisatie-SEO

Zoekmachine optimalisatie

Een goed vindbare website heeft een zeer hoge marketingwaarde. Hoe sneller een website te vinden is door middel van zoekmachines, hoe hoger de bezoeken zullen zijn. Dit resulteert in een hogere effectiviteit van een website.

Meer informatie..

Om een digitaal thuis zo effectief mogelijk te verwerken is bepaalde “web technische kennis” benodigd. Als wij bij Bundelmedia een website onderhanden nemen voor een beter zoekresultaat is dit slecht een kleine investering in verhouding met het uiteindelijke resultaat!

Uiteraard zorgen wij er voor dat u de resultaten van uw website kunt monitoren middels een overzichtelijk rapport van: Google Analytics.

CONTACT