Websites en Webshops

Bundelmedia-diensten-Website-Ontwerp-realisatie

Websites

Bundelmedia ontwerpt en realiseert websites. Van tijdelijke actiematige tot bedrijfskritische webshops. Een goed ontworpen website is meer dan alleen een mooi beeld, het moet vooral ook een logisch geheel zijn welke technisch ook solide is. Een doordachte website sluit aan bij uw bedrijfsstrategie.

Meer informatie…

 

Het begint dan ook allemaal met het feit dat de behoefte ten aanzien van een website voor ieder bedrijf anders is. Daarom gaan wij altijd eerst rond de tafel zitten met onze opdrachtgevers om te achterhalen waaruit de behoefte voor een website is ontstaan. Het is, even kort door de bocht, allereerst de prioriteit zich af te vragen “wie?” men wil benaderen en “wat?” men wil communiceren  in plaats van “hoe?”, dit komt later wel. Door erachter te komen wie de doelgroep is van de klant en wat de functie is van de website, kunnen we een passend concept, met de bijbehorende functies neerleggen. Vervolgens zullen we na overleg met de klant overgaan tot het “hoe?” door het maken van een passend ontwerp die de boodschap goed over kan dragen aan de doelgroep.

Tot slot zetten wij het ontwerp om tot een complete website op basis van WordPress een CMS (content management systeem) waarmee u zelf in staat bent om uw website bij te houden.

 

Bundelmedia-diensten-Mobiele-Applicaties

Webshops

Bundelmedia ontwikkelt uw digitale winkel. Een goede webshop is in te zetten als nieuw verkooppunt en als extra service voor de fysieke retailer. Maar ook voor kiezen veel ondernemers ervoor om zich uitsluitend op de online markt te richten. De webshops die Bundelmedia ontwikkelt voldoen altijd aan de eisen van onze klanten; gebruiksvriendelijk, veilig en betaalbaar.

Meer informatie…

 

Het technologische landschap rondom webshops is nog steeds volop in ontwikkeling. Bundelmedia optimaliseert webshops dan ook altijd volgens de laatste technieken, betaalmogelijkheden, afgestemd op ieder device en zeker ook op de wensen van de steeds veeleisender worden online consumenten. Niet alleen tijdens de ontwikkeling van uw online winkel, maar juist ook daarna!

 

Bundelmedia-diensten-Beheer-Onderhoud

Hosting en technisch beheer

Websites en webshops die we voor onze klanten ontwikkelen hosten we zelf. Het grote voordeel is dat wij de volledige verantwoordelijkheid kunnen nemen voor het functioneren van de sites doordat we betrouwbare, flexibele hosting in combinatie met technisch beheer leveren.

Meer informatie…

 

De veiligheid van onze websites en webshops is gewaarborgd in het grootste datacenter van Nederland. De servers zorgen ervoor dat je site of shop snel wordt weergegeven. Ook maken we periodiek een volledige back-up. Onze systemen bewaken de infrastructuur van uw website of webshop door deze 24×7 te monitoren. Onze technische beheerpakketten zijn noodzakelijk voor het realiseren en technisch beheren van uw website of webshop. En bevatten afhankelijk van het noodzakelijke beheerpakket, minimaal o.a.:

  • Uw (licentievrije) software altijd up to date en voorzien van de laatste (stabiele) versies
  • Periodieke back-ups
  • Snelle hosting op exclusieve servers, inclusief registratie van uw domeinnamen
  • Technisch beheer en onderhoud 24/7